Central City Apartments
Antall rom
Rom-1
Voksne Barn Alder

Vi Tilbyr

Toalett og dusj

Alle våre leiligheter kommer med privat bad med dusj. Dersom du har reservert et rom i en delt leilighet eller en seng i en sovesal deles kjøkken og bad med de andre som bor i den gjeldende leiligheten.

Døgnåpen Resepsjon

Vår resepsjon er bemannet 24 timer i døgnet.

Internett

Gratis trådløst nettverk på hele leiligheten.

Parkering

Vi tilbyr både innendørs- og utendørsparkering til våre gjester. Innendørsparkeringen ligger i hovedbygget og koster KR 250 per døgn. Utendørsparkering ligger på oppsiden av hostellet og koster KR 250 per døgn. Våre parkeringsplasser er videoovervåket.

Sengetøy og håndklær

Alle leiligheter kommer med sengetøy og håndklær.

Frokost

Frokost er ikke inkludert i våre rompriser. Vi tilbyr frokostservering i hovedbygget. Her serveres det en stor kontinental frokostbuffet med både varme og kalde retter. Dersom man ønsker å ta del i vår frokostbuffet er det mulig. Det koster KR 149 per person per dag. Dette kan arrangerest i resepsjonen.

Dyr

Dyrehold er ikke tillatt.

Kjøkken

Alle våre leiligheter kommer kjøkkenløsning. Dersom man bor i en delt leilighet eller har reservert seng i sovesal, vil man måtte dele kjøkkenet med de andre beboerene av det gjeldende rommet eller leiligheten. Kjøkkenutstyr utover det som fra før er tilgjengelig i leiligheten kan lånes i resepsjonen mot et ekstra gebyr.